Am primit saptamana trecuta si am citit in weekend-ul care a trecut o carte numita Dieta Mintii scrisa de consultantul spiritual Adina Moldoveanu.

Am decis sa scriu cateva impresii despre aceasta carte si despre informatiile regasite in ea.

Cartea este mica si are un numar redus de pagini, informatiile din ea fiind de fapt o sinteza a multor lucruri citite si aflate de mine dintr-o serie de multe alte surse de informatie. Simteam nevoia pe alocuri de mai multa detaliere.

In afara de informatiile considerate importante si marcate ca atare (bold-uite) sunt o serie de alte informatii importante pe care le citesti practic printre randuri, dar doar daca ai deja un nivel de informatie complementar in acest domeniu al spiritualitatii si mai ales legat de modul in care functioneaza Universul si legile acestuia.

Termenul de dieta mintii este simbolic, metaforic, si are a face cu o serie de aspecte pe care prin inserarea lor in practica zilnica (cum ar fi exprimarea recunostintei) iti poti modifica mindset-ul, modul de gandire si actiune, orientat spre implinirea noastra pe acest Pamant.

Cred insa ca ma asteptam la mai mult, dar am decis sa scriu cateva randuri despre aceasta carte in acest articol pentru ca o consider utila daca aveti nevoie de sumarizarea unor principii general aplicabile pentru dezvoltarea personala spirituala.

“Toate binecuvantarile se duc catre tine, cititorule!
•	Si stiu ca Dieta Mintii iti va eleva corpul, mintea, sufletul sa obtii cat de mult iti doresti, astfel incat sa-ti implinesti destinul.
•	Binecuvantarile vin catre cei care stiu ca totul este o binecuvantare.
•	Fie ca portile lui Dumnezeu sa fie deschise pentru tine!
•	Timpul a venit.
•	Fie ca pacea sa fie cu tine!
•	Si asa sa fie!
•	Cu iubire, Adina”
~ Adina Moldoveanu

Cele sapte chei pentru o Dieta a Mintii – Adina Moldoveanu