Imi doresc sa intampinam fiecare zi cu mesajele si exercitiiile regretatei Louise Hay! Ca multi alti autori pe care ii citesc, Louise Hay considera ca ceea ce gandim ne contureaza viata si mai mult decat atat, ca ceea ce gandim atragem (materializam) in vietile noastre. Prietenul meu din oglinda, asa cum am numit eu acest exercitiu, sintetizeaza esenta exercitiului cu oglinda.

Gandurile noastre sunt energie. Cand folosim oglinda, vorbind cu noi insine, gandurile noastre merg catre Univers, sunt acceptate si ne sunt trimise inapoi ca experiente.

Va propun sa facem impreuna acest exercitiu. In fiecare zi cand ne uitam in oglinda sa ne spunem noua insine cateva cuvinte frumoase:

  • merit sa fiu sanatos / sanatoasa;
  • merit sa fiu prosper / prospera (nu ma refer numai la aspectul material);
  • merit iubire si sa fiu iubit / iubita;
  • merit tot binele si tot ceea ce este mai bun;
  • sunt o fiinta minunata;
  • am incredere in mine.

Puteti adapta orice afirmatie vi se potriveste si vi-o puteti repeta voua insiva chiar daca in acest moment de inceput nu credeti in ea.

Nu este numai un exercitiu de crestere a stimei si increderii in sine, ci si un exercițiu vibrational important care va va creste nivelul energetic si cultiva starea de bine. Acest exercitiu poate fi usor integrat in ritualul vostru de dimineata.

Avem tendinta ca de cate ori ne privim in oglinda sa spunem ceva negativ la adresa noastra, cel mai frecvent legat de aspectul fizic. Haideti sa incercam sa contracaram constient aceste ganduri negative si sa le inlocuim cu cele de iubire si de apreciere.

Puteti spune simplu – te iubesc …. (numele vostru) sau – esti cel / cea mai bun / a prieten /a a/l meu/mea. Totul incepe cu noi insine. Schimbarea incepe din interiorul nostru! Si putem in mod constient sa o indreptam spre „mai bine”!

Louise Hay considera acest tip de exercitiu unul transformational. Pentru ca in oglinda se afla de fapt propria persoana, si prin intermediul lui ajungi sa te accepti pe tine insuti exact asa cum esti, si chiar daca nu reusesti in prima faza sa te iubesti sau macar sa te indragesti, vei ajunge macar sa nu iti mai vezi (numai) partile negative. In oglinda este un prieten si cu acesta este necesar sa (re)stabilesti o relatie, pe care majoritatea dintre noi am pierdut-o in timp si in tumultul vietii cotidiene.

Eu personal, lucrez in fiecare zi pentru a il regasi pe prietenul meu din oglinda!

Va las și un link catre un video al unui interviu cu Louise Hay, intitulat sugestiv „Universul iubeste oamenii recunoscatori„:

Louise Hay – Universul iubeste oamenii recunoscatori