Clubul 5 a.m. Fii stapan pe dimineata ta! Fa-ti viata mai buna! (The 5 AM Club: Own Your Morning. Elevate Your Life) carte scrisa de Robin Sharma este de fapt un roman motivational scris in asa fel incat sa nu iti provoace plictiseala, ci dimpotriva sa te antreneze in dorinta de a insoti personajele in calatoria lor atat fizica catre oceanul Indian, pe insula Mauritius, in India, la Taj Mahal, in Italia, la Roma, in Brazilia la Sao Paulo, pe insula Robben din Africa de Sud, cat si in calatoria spirituala care dezvaluie atat personajelor cat si cititorului modalitati noi de a privi viata si viitorul.

In aceasta calatorie nu trebuie sa uiti ca „Fiecare fiinta umana pe care o intalnesti are o lectie pe care sa o inveti, o poveste pe care sa o asculti si un vis in suflet care are nevoie de sprijinul tau”.

Robin Sharma (de origine canadiana) este avocat la baza, care a devenit insa un autor de succes celebru pentru romanul The Monk Who Sold His Ferrari (Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul).

Alte carti de acelasi autor Leadership Wisdom from The Monk Who Sold His Ferrari (Atinge maiestria in leadership cu calugarul care si-a vandut Ferrari-ul), Family Wisdom from The Monk Who Sold His Ferrari (Invataturi spirituale pentru familia ta. De la calugarul care si-a vandut Ferrari-ul), Discover Your Destiny with The Monk Who Sold His Ferrari (Descopera-ti destinul cu calugarul care si-a vandut Ferrari-ul), The Secret Letters of The Monk Who Sold His Ferrari (Scrisorile secrete ale calugarului care si-a vandut Ferrari-ul).

Robin Sharma este autorul a 12 romane si fondatorul companiei de training Sharma Leadership International.

Autorul ne spune: „Adultii sunt niste copii deteriorati, continua el. Cand erati mult mai mici, intelegeati cum sa traiti. Va simteati plini de incantare daca va uitati la stele. Alergatul prin parc va facea sa va simtiti vii. Si va inunda bucuria cand alergati dupa fluturi. Oh, cat ador fluturii! Apoi, pe masura ce ati crescut, ati uitat cum sa fiti oameni. Ati uitat cum sa fiti indrazneti si entuziasti, plini de iubire si de viata. Pretioasele voastre rezerve de speranta au scazut. A devenit acceptabil sa fiti obisnuiti. Lumina creativitatii, optimismului si intimitatii voastre cu maretia a slabit in intensitate pe masura ce a inceput sa va preocupe cum sa va integrati, sa aveti mai mult decat altii si sa fiti populari. Ei bine, iata ce spun eu: nu luati parte la lumea adultilor amortiti, cu lipsa, apatia si limitarile ei. Va invit sa patrundeti intr-o realitate secreta, cunoscuta numai adevaratilor maestri, marilor genii si veritabilelor legende ale istoriei. Pentru a descoperi in voi puteri primordiale pe care nu ati stiut niciodata ca le aveti. Puteti crea magie in munca si in viata privata. Eu mi-am creat-o, indiscutabil. Si sunt aici pentru a va ajuta sa faceti la fel”.

Citind Clubul 5 a.m. aflam pana la urma formula succesului in 3 pasi: printr-o constientizare mai buna puteti sa faceti alegeri zilnice mai bune, iar prin alegeri zilnice mai bune veti incepe sa obtineti rezultate zilnice mai bune; aflam de asemenea cum si in cat timp se formeaza o noua obisnuinta, aflam formula aflata la baza metodei 5AM – 20/20/20.

Insa mai multe detalii va las sa aflati singuri citind aceasta carte!

Aplicatia Clubului 5AM este disponibila atat pentru Iphone cat si pentru Android.

Robin Sharma – pagina oficiala