Astazi Dr. W. Wayne Dyer ar fi implinit 81 de ani.

Pe Dr. Wayne W. Dyer (n. 10 mai 1940 – d. 29 august 2015) l-am descoperit tarziu (ulterior decesului sau), insa de fiecare data cand il ascult ma simt profund miscata. Invataturile sale, modul de a le exprima, vocea lui cand ii ascult podcast-urile si audiobook-urile, ma impresioneaza si ma emotioneaza de fiecare data.

Filmul The Shift mi s-a parut exceptional. L-am recomandat si pe grup intr-o alta ocazie, insa simt sa revin asupra lui. Ascultati mesajul cu atentia cuvenita si daca va face placere va invit sa lasati comentarii la aceasta postare!

Filmul ii are ca protagonisti pe Dr. Wayne W. Dyer, Portia de Rossi, Edward Kerr, a fost lansat in anul 2009 si are la baza invataturile spirituale ale Dr. Wayne W. Dyer. In acest film ni se vorbeste despre ego, despre capacitatea de schimbare, despre cele patru principii fundamentale dupa care ar trebui sa ne ghidam in viata pentru a fi in comuniune cu insasi esenta care ne-a creat si care salasuieste in noi insine.

Pentru cei care veti viziona acest film sper sa va atinga mesajul din spatele lui. Tot ceea ce povestește Dr. Wayne W. Dyer despre propria viata si experienta nu este fictiune, sunt relatari pe care cei care au curiozitatea le pot explora mai amanuntit in cartea sa autobiografica I can see clearly now (Mi-e limpede acum), carte recomandata de mine intr-un articol anterior pe care il puteti citi aici:

Recomandare de carte – Mi-e limpede acum

Dr. Wayne W. Dyer citat din The Shift – Ambition to Meaning: Finding Your Life’s Purpose:

„unul dintre eroii mei personali este Terasa [Maica Tereza], care si-a petrecut ultimii ani din viață invatandu-i si punandu-se in serviciul (folosul) altora. Ea a facut la un moment dat urmatoarea remarca: <Dragostea nu este doar o notiune – ar fi fara sens. Dragostea trebuie pusa in actiune, si actiunea este reprezentata de a fi in folosul altora>. Aceste cuvinte m-au inspirat și m-au ajutat sa fac trecerea de la ambitiile propriului meu ego aflat doar in slujba mea proprie, catre a imi trai viata dominat de a fi de folos celorlalti!”.

Dragostea in sine nu are nici un sens daca nu este impartasita, daca nu este daruita. A fi in folosul altora nu presupune sa ai neaaparat resurse materiale, ci mai degraba sa ai dorinta de a fi in permanenta de ajutor – cu un gand, o vorba, o fapta, un gest, o actiune care uneori poate ramane chiar necunoscuta… Forma cea mai semnificativa de bunatate, conform invataturilor Dr. Wayne W. Dyer, este a face bine cuiva fara ca acel cineva sa stie sau sa afle vreodata.

Trec o singura data prin viata. Tocmai de aceea, orice lucru bun pe care il pot face trebuie sa-l fac acum… pentru ca nu voi mai trece din nou pe aici!” – Maica Tereza

The Shift – Movie

Recunostiinta!