Ne-am obisnuit sa traim pe repede inainte. Nici nu ne mai dam seama ce inseamna o viata bine traita, pentru ca acest tumult zilnic, acest du-te vino, parca face parte din noi de o vesnicie. Asa am ajuns la prezenta introspectie!

La nivel teoretic fiecare dintre noi ne dorim sa fim fericiti, sa fim iubiti, sa fim admirati, sa avem un loc de munca bun, sa simtim satisfactie prin ceea ce facem, sa ne plimbam si sa vizitam lumea, sau macar sa ne infigem picioarele cateodata intr-un nisip fin al unei plaje exotice departe de lume, sa gasim finalmente acea implinire… dar ne complacem continuu in acest cuotidian si nimic nu se schimba.

Stam uneori si ne punem intrebari, in rarele noastre momente de intalnire cu noi insine, si sfarsim intrebandu-ne din nou si din nou „de ce totusi nimic nu se schimba?„.

Ati fost vreodata atenti la ceea ce ne spun mari autori? Dr. Joe Dispenza, Dr. Wayne W. Dyer, Dr. Bruce Lipton… de la Albert Einstein citire ….

Nu poti rezolva o problema, o situatie anume, cu aceeasi energie, cu acelasi nivel de constiinta cu, care, ai creat-o.

Cumva situatia in care ne aflam acum este creata de energia fiecaruia dintre noi, si multi dintre noi continuam sa traim ani la rând cu fix aceeasi energie.

Nu are cum sa fie ceva diferit daca nu apare acea schimbare de energie si mai ales daca energia schimbarii nu vine din interiorul nostru.

Prea putini intelegem acest lucru suficient de repede astfel incat fericirea sa ajunga si pe strada noastra, sa poposim in locul potrivit, iar implinirea sa ne bata la usa.

Si atunci asteptam… tot asteptam ca ceva din viata noastra sa se schimbe in bine… de la sine.

Sa ne intoarcem la acei autori si la spusele lor … Si va rog sa retineti acest lucru: este necesar sa ne schimbam energia pentru a schimba rezultatul. Ca in matematica. Daca schimbam ipoteza – schimbam rezultatul.

Va invit la un scurt moment de introspectie.

Cititi ceea ce tocmai am scris si puneti pe o foaie de hartie ceea ce va doriti pentru „voi cel de maine„. Cum va vedeti pe dumneavoastra in viitor si ce va doriti sa obtineti.

Ganditi-va acum ce energie depuneti pentru a realiza ce va propuneti. Ce faceti efectiv pentru a obtine ceea ce va doriti. Analizati-va mindset-ul si actiunile. Puneti pe hartie.

Ganditi-va ulterior daca considerati ca puteti sa faceti mai mult si scrieti pe hartie ceea ce ganditi ca puteti face in modul cel mai realist posibil. Analizati-va putin starea. Dupa ce ati identificat cateva solutii sau idei de actiune, care este starea voastra acum? Aveti un pic mai multa dorinta? Un pic mai multa energie? Daca raspunsul este DA… ati plantat deja semintele schimbarii…

Este evident faptul ca schimbarea poate viza un anume obicei, o anume credinta care nu va mai serveste, o anumita perspectiva, atitudine sau forma de comportament, o anumita relatie sau chiar relatia cu voi insiva. Usor usor, cu atentie si constienta, cu observare si introspectie, totul se schimba.

Doar ca de data aceasta veti folosi schimbarea in folosul vostru propriu pentru ca maine sa vina cu o alta… energie! Si poate chiar … cu implinire!

How to Change Your Genetic Destiny – Joe Dispenza