Pentru fiecare dintre noi anul 2021 a insemnat cate ceva!

Fiecare a avut provocarile lui, lupta sa interioara, suisuri si coborasuri, a fost mai fericit sau mai putin fericit.

Anul 2021 a adus cu sine atasamente si iubiri poate neimplinite, pierderi de oameni dragi sau noi suflete in vietile fiecaruia dintre noi!

2022 ne-a batut la usa cu un suflu nou si cred ca pentru cei mai multi dintre noi cu speranta! Ceea ce nu ne paraseste niciodata este aceasta speranta ca anul ce vine poate aduce ceva mult mai bine, regasire de sine si implinire.

Insa… totul depinde de noi!

Nimeni, nici macar anul cel nou, nu ne poate aduce in viata ceea ce noi nu decidem cu adevarat sa aducem! Nimic nu se intampla peste noapte si oricat de mult mi-as dori ca acest 2022 sa fie lumina, lumina se afla in fiecare dintre noi in parte!

Gasiti lumina din voi si lasati-o sa se imprastie!

Luati decizii si tineti-va de ele!

Fixati-va obiective si alocati timp si resurse pentru realizarea lor!

Alocati acestui 2022 creditul pe care il merita si inconjurandu-va de oameni pe care ii iubiti si care la randul lor va iubesc si va apreciaza, faceti in asa fel incat sa va fie bine!

Acest 2022 va aduce ceea ce va doriti doar dacă va doriti cu adevarat!

Imbatati-va cu un vin bun, dar nu cu apa rece!

Luptați zilnic pentru a fi cea mai buna versiune a voastra!

Alocati-va voua insiva timp stiind ca voi sunteti si veti fi intotdeauna cel mai important proiect al vostru in aceasta viata! Cand voi veti slefui acea nestemata interioara… atunci se va face cu adevarat lumina!

Inainte de a-l intampina si de a-l primi cum se cuvine pe noul EU al anului 2022, sa dam cezarului ce este al cezarului si sa recunoastem faptul ca noul EU nu ar exista fara tot ceea ce l-a adus pana aici. Fara toate lectiile care i s-au predat, fara trecutul asa cum a fost el – mai bun sau mai putin bun, fara parintii nostri care au facut tot ceea ce au putut in limitele pe care si ei insisi le-au avut, fara oamenii pe care i-am intalnit pe drum si pe care pe unii poate nu ii mai avem alături.Sunt rezultatul fiecărei zile care a trecut și fiecare a avut rolul ei în acest puzzle a ceea ce simt ca sunt eu acum!

Fiti recunoscatori si mandri in acelasi timp de tot ceea ce a fost pana acum viata voastra, pentru ca datorita ei… va aflați acum pe acest drum al dezvoltarii personale si regasirii de sine!

Iubesc niște oameni cu adevarat buni, iubesc lumea acesta asa cum este ea, imi iubesc din tot sufletul meu familia, si spre final de an am inceput usor usor sa ma iubesc pe mine!

Iar cel mai minunat om din viata mea este și va fi întotdeauna sufletul meu cel mai de pret – fata mea!

La mulți ani 2022! La multi ani voua!