Dragilor,

Pentru ca aici gasiti postari despre mindfulness, pentru ca tocmai ce am sarbatorit Dragobetele si pentru ca vine… vine … primavara 🌷… am o propunere pentru luna Martie…

Primavara vine cu iubire, cu regasire de sine si de partener, cu reinvierea naturii si sufletului in plenitudinea lui, cu frumos si drag de viata, cu retrairea fiecarei zile în doi ca intr-o eterna luna de miere, intr-o stare de prezenta, de exaltare si de incantare …

Imi doresc ca demersul derulat pe un grup special creat pe FB sa fie interactiv si sa fie tuturor de folos. Jocurile si exercitiile mindfulness vor contribui la obtinerea starii de bine si la schimbarea macar cu un grad a perspectivei asupra relatiilor si aducerea starii de prezenta si constienta in relatii.

Va invit pe cei interesati sau macar curiosi sa va inscrieti in grupul special creat pe FB pentru cele 14 zile de mindfulness cu iubire in relatii.

Ne referim aici la practica efectiva, pentru imbunatatirea relatiei cu noi insine, partenerul, copii, familia si alti dragi noua.

Demersul incepe pe 01 Martie si chiar daca este luna lui martisor, este totusi primavara si in mod constient alegem impreuna sa facem putina ordine in rafturile relatiilor noastre.

Ideal este sa va alaturati de la inceput acestui demers pentru a putea tine pasul si participa activ la practicile propuse.

Nu avem un program fix de intalniri care sa va creeze disconfort in organizarea programului vostru.

Vom posta cate o practica din doua in doua zile, dimineata – pe 01, 03, 05, 07, 09, 11 si 13 martie si veti avea acest interval de cate doua zile pentru a practica dupa placul si in interiorul programului vostru.

La sfarsitul fiecarei sesiuni de doua zile vom impartasi si vom trage concluzii in mediul special creat pe grup pentru incredere si vulnerabilizare.

Eu si Stella va asteptam cu drag!

March Mindfulness Challenge