Mi-e limpede acum! Admir profund personalitatea si munca acestui om, psiholog si educator, scriitor american de succes – Dr. Wayne W. Dyer. Ma emotioneaza de fiecare data cand il aud vorbind, si urmaresc cu drag inregistrarile si podcast-urile lasate noua mostenire.

Aceasta carte pe care o recomand acum, a fost scrisa in anul 2014 si publicata in anul 2015 in America si a fost tradusa si lansata la noi in anul 2017.

I Can See Clearly Now (Mi-e limpede acum) – poate fi privita ca o carte de memorii scrise de Dr. Wayne W. Dyer insusi, o marturisire clara a faptului ca trecutul l-a facut ceea ce este si ceea ce a ajuns sa fie, pentru el insusi, familia lui, si milioane de oameni ale caror vieti a ajuns sa le influenteze.

In spatele asocierii cu memorialistica, cartea ramane, ca de asemenea toate cartile acestui autor, o carte de dezvoltare personala, plina de invataminte si profund acaparanta.

Dr. Wayne W. Dyer este supranumit parintele motivatiei, si in lucrarile sale a pus accent pe faptul ca in viata nu exista lucruri accidentale. Tot ceea ce ni se intampla este menit sa ne invete cate ceva, sa ne slefuiasca caracterul si personalitatea, sa ne conduca mai mult sau mai putin vizibil catre scopul vietii fiecaruia dintre noi.

Asa cum autorul insusi afirma „I wasn’t aware of all of the future implications that these early experiences were to offer me. Now, from a position of being able to see much more clearly, I know that every single encounter, every challenge, and every situation are all spectacular threads in the tapestry that represents and defines my life, and I am deeply grateful for all of it.” (Nu eram constient de toate implicatiile viitoare pe care mi le-ar oferi aceste experiente timpurii. Acum, din pozitia de a putea vedea cu claritate, stiu ca fiecare intalnire, fiecare provocare si toate situatiile prin care am trecut sunt doar fire spectaculoase dintr-o tapiterie care reprezinta si defineste ceea ce a fost viata mea si pentru toate acestea sunt profund recunoscator).

Incerc sa fac lucrurile in asa fel incat sa capat macar parte din aceasta claritate si sa pot spune intr-o zi Mi-e limpede acum….

Dr. Wayne W. Dyer – despre I can see clearly now
Despre Dr. Wayne W. Dyer puteti citi aici