Mindfulness de zi cu zi! – Grupul

Mindfulness de zi cu zi

GrupulMindfulness de zi cu zi. Creatorii propriului destin” reflecta evolutia mea personala din ultimii ani fiind o oglinda a dezvoltarii mele personale si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de teme motivationale, generatoare de crestere si aducatoare de stare de bine, de motivatie, de sustinere si de evolutie.

Gasiti pe grup o mini-enciclopedie de postari pe teme de dezvoltare personala, motivatie, coaching, nutritie si sanatate si altele similare, de carti in format pdf, recomandari de carte si de film.

Revenind la titulatura grupului, mindfulness se poate aplica in viata de zi cu zi, prin aplicarea de tehnici simple, favorizand cultivarea atentiei si observarii constiente, cu intentie a tot ceea ce se intampla in jurul si in interiorul nostru aici si acum.

Mindfulness nu se refera numai la cultivarea atentiei sau intentiei constiente ci si la educarea personala pentru a putea la un moment dat renunta la obiceiul de a judeca (inclusiv pe noi insine) si de a pune etichete mentale tuturor situatiilor si persoanelor din viata noastra.

Mindfulness promoveaza blandetea, ca valoare morala esentiala care ne ajuta sa tinem in atentia noastra orice este prezent deja.

Devenim creatorii propriului destin in momentul in care intelegem faptul ca starea de bine si de sanatate fizica si mentala depinde si de propriile noastre alegeri si mai ales faptul ca suntem produsul alegerilor noastre mult mai mult decat vom fi vreodata produsul genelor noastre si prin puterea de a alege ne exercitam zilnic dreptul de a crea.

Scopul meu este sa impartasesc cu fiecare dintre membrii grupului ceea ce stiu, ceea ce studiez, ceea ce citesc, chiar parte din experientele mele de viata, sa incurajez demersul fiecaruia de a scrie si de a se exprima liber, sa incurajez initiativa si propunerea de subiecte si teme de analiza si discutie in spiritul temelor abordate pe grup si schimbul eficient si benefic de informatii.

Si daca cineva considera benefice si preia cate ceva dintre ideile postate pe grup, se motiveaza intr-un domeniu al vietii sale sau gaseste puterea pentru studiu si schimbare, atunci eu mi-am indeplinit scopul!

Sunt Andreea Ivana si va multumesc anticipat pentru alegerea voastra de a va inscrie in grup!” https://www.facebook.com/groups/bethecreatorofyourlife/