Va las mai jos cateva cuvinte despre puterea intentiei si autovindecarea din cartea Puterea Intentiei scrisa de Dr. Wayne W. Dyer, respectiv din capitolul 13 – Am intentia sa: imi optimizez capacitatea de a vindeca si de a fi vindecat.

<Reconectati-va la perfectiunea plina de iubire si eliberata de boala din care proveniti> constituie o rezumare a procesului de autovindecare. Gandirea universala a intentiei stie precis de ce aveti nevoie pentru a va optimiza sanatatea. Trebuie sa observati gandurile si comportamentele care creeaza rezistenta, stanjenind vindecarea, care reprezinta fluxul energiei intentionale. Recunoasterea rezistentei depinde in intregime de dumneavoastra. Trebuie sa va dedicati acestei constientizari, astfel incat sa puteti face trecerea spre intentia tamaduitoare pura.

[…] Cautati motive pentru a va simti bine. In momentul in care observati ca aveti ganduri care va fac rau, straduiti-va sa le schimbati in ganduri care va fac bine, iar daca asta vi se pare imposibil, incercati macar sa le ignorati. Refuzati sa vorbiti despre boala si activati gandurile care prezic refacerea, senzatia de bine si sanatatea perfecta. Imaginati-va sanatosi si lipsiti de orice betesug. Profitati de orice ocazie pentru a va spune: <Ma simt bine. Intentionez sa atrag o si mai intensa senzatie de bine si intentionez sa o dau mai departe oricui are nevoie de ea>.

[…]<Sunt sanatos si gandesc sanatos. Traiesc intr-un univers care atrage tamaduirea si refuz sa anticipez boala.>

[…] Fiti re­cunoscatori pentru fiecare rasuflare… pentru toate orga­nele interne care lucreaza armonios impreuna… pentru plenitudinea care este trupul dumneavoastra… pentru sangele ce va curge prin vine… pentru creierul ce va permite sa prelucrati aceste cuvinte si pentru ochii ce va permit sa le cititi.

Uitati-va in oglinda cel putin o data pe zi si aduceti multumiri pentru inima ce continua sa bata si pentru forta invizibila de care depind aceste batai ale inimii. Ramaneti recunoscatori. E cea mai sigura cale de pastrare a verigii de legatura cu sanatatea perfecta in stare de curatenie si puritate. Unul dintre mesajele lui Iisus din Nazaret se refera la ceea ce am prezentat in acest capitol despre intentia de vinde­care:

<Daca scoti la iveala ce este inlauntrul tau, acel lucru te va mantui. Daca nu scoti la iveala ce este inlauntrul tau, acel lucru te va distruge.> Ceea ce se afla inlauntrul dumneavoastra este puterea intentiei. Nici un microscop nu o va dezvalui. Puteti gasi centrul de comanda folosind razele X, dar comandantul centrului de comanda ramane inaccesibil instrumentelor noastre sofisticate de sondare. Dumneavoastra sunteti comandantul. Trebuie sa va ingaduiti sa fiti in armonie vibratorie cu comandantul suprem si sa il scoateti la iveala pentru a va sluji, in loc sa va complaceti intr-o stare de ruina” ~ Dr. Wayne W. Dyer, Puterea intentiei (puterea intentiei si autovindecarea).

Si nu uitati sa va spuneti in fiecare zi indemnul regretatei Louise Hay: „Merit sa ma bucur de o sanatate perfecta!