Acest articol este menit doar sa aduca Recunostinta!

Indiferent ca sunt alaturi de mine fizic sau doar virtual prin intermediul grupului meu si nu numai, toti ma sprijina sa cresc. Cresc in cunoastere, in constientizari, cresc inspre mine….

Familia pentru mine este „acasa„, locul cel mai drag sufletului meu, un loc aducator de liniste, de caldura si de confort atat de necesare in tumultul vietii cuotidiene si a timpurilor pe care le traim. Recunostiinta si iubire!

Recunostinta mea zboara catre femeile deosebite care imi stau alaturi in Grupul de Mindfulness si care se implica prin postarile lor in cresterea si evolutia noastra impreuna.

Stella prin ale sale provocari la introspectie – „Planteaza flori, si culege parfum. Planteaza pomi si culege fructe. Seamana grau si culege paine. Seamana adevar si culege incredere. Seamana credinta si culege siguranta. Seamana bucurie si culege fericire”. Planteaza in fiecare zi iubire in sufletele noastre.

Nicoleta cu ale sale afirmatii magice ne deschide portile catre iubirea de sine, catre adevarul suprem aflat adanc in inimile noastre.

"Sunt recunoscatoare pentru ca m-am trezit, pentru ca sunt sanatoasă, pentru ca ma pot ridica in picioare si pot porni spre a-mi crea viata pe care mi o doresc!"
"Sunt recunoscatoare Divinului din mine si din fiecare persoana cu care ma intalnesc si cu care creez relatii bazate pe adevar, sinceritate si iubire!"
"Sunt recunoscatoare pentru abilitatea mea de a iubi si pentru dragostea care ma inconjoara!"

Alina… las cuvintele ei sa vorbeasca …

"Si atunci cand iti e bine pe banca din colina sa uiti de a ta stare , sa uiti de tine ...te pierzi in departare ... fii pierdere -n abisul linistii profunde ... te pierzi in contemplare ...esti una cu totul ... nu-ti apartii nici tie .. nici sunetului ... esti starea fara de stare ... esti infinitul ...!"

Pe Alina o gasiti si pe Dans energetic – Alina!

Ancuta – fata bucurie, cu al sau grup AM Bucurie este o reala pata de culoare!

Toate doamnele mele dragi! Toti domnii care se implica!

Toti oamenii de la care am invatat … sa cresc, sa devin, sa sustin, sa fiu OM!

Recunostinta!

Magia recunostintei!