Sincronicitatea este intotdeauna prezenta pentru cei care au ochi sa o vada” (Carl Jung). Sincronicitatile sunt evenimente surprinzatoare la care nu te astepti, dar care sunt pasi inainte catre ceea ce ti-ai proiectat cu mintea si inima, ca mesaj transmis in campul cuantic” ~ Brandwise Media, 22 noiembrie 2019.

Ati simtit vreodata ca lucrurile se aseaza asa cum va doriti fara sa faceti mai nimic pentru asta?
Ati simtit vreodata ca prin coincidente pozitive plasmuirile gandurilor voastre se realizeaza?
Ati simtit vreodata ca sunteti norocosi si ca Universul vine mereu in intampinarea dorintelor voastre?

Am avut ani intregi in trecut in care am simtit asta, totul se aseza, toti ma considerau norocoasa, inclusiv eu ma consideram norocoasa, venea abundenta si bani cand aveam mai multa nevoie, realizam lucruri uimitor de facil…

Si aceasta ma conduce acum, ani mai tarziu, spre esenta discursului si invataturile Dr. Joe Dispenza (cercetator, consultant, autor, n. 1962; carti publicate Antreneaza-ti creierul 2012, Distruge-ti obiceiurile nocive 2012, Tu esti Placebo 2014, Supranatural: Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite 2017, s.a.) pe care doresc sa le reiau si sa vi le prezint in cele ce urmeaza.

Sincronicitatile, caci despre ele este vorba, au legatura cu energia si cu alinierea in fluxul energetic, fluxul cuantic universal.

Daca energia noastra este agatata de trecut, fluxul nostru energetic nu are cum sa ne mai creeze viitorul. Sincronicitatile (sau coincidente cum le spunem in limbaj popular) usor-usor dispar. Lucrurile nu se mai aseaza.

Majoritatea oamenilor reactioneaza si raspund conditiilor din mediul exterior, produsul finit al acestor experiente numindu-se sentimente. Sentimentele sunt de cele mai multe ori o arhiva a trecutului. Daca retraim aceleasi sentimente din nou si din nou, ramanem ancorati in trecut. Energia noastra ramane si ea ancorata in trecut.

Pentru a ne schimba viata si pentru a crea fluxul energetic necesar pentru plasmuirea unui viitor implinit este necesar sa invatam sa ne schimbam energia.

Gandurile noastre sunt sarcini electrice transmise in campul cuantic universal. Sentimentele sunt o sarcina magnetica ce creaza afluxul (afluxul este ceea ce atragem catre noi). Gandurile si sentimentele noastre creaza o semnatura electromagnetica care va influenta tot ceea ce se intampla in vietile noastre.

Daca invatam sa cream sentimente si emotii inainte ca evenimentele viitoare sa se produca, anticipand ceea ce ne dorim de la viitor, atunci vom schimba energia si vom atrage catre noi evenimente, coincidente, sincronicitati pozitive, materializand viitorul pe care ni-l dorim.

Cand combinam intentia (adica ceea ce ne dorim de la viitor) cu sentimente pozitive (recunostinta, inspiratie, bucurie, fericire, libertate), transmitem informatii in campul energetic. In acest mod vom atrage catre noi un aflux diferit, cu totul alte evenimente, un viitor dezirabil si pozitiv.

Sa nu uitam faptul ca recunostiinta, fiind opusul lipsei asa cum am scris deja intr-un alt articol, are o forta incredibila cand vine vorba despre conectarea la fluxul energetic universal. Daca suntem capabili sa simtim recunostinta inainte de a se produce evenimentul din viitor pe care ne dorim sa il materializam, atunci acel viitor va fi din ce in ce mai mult atras catre noi.

Intrebarea este ce transmitem zilnic fiecare dintre noi catre acest camp cuantic universal…

Analizandu-ne, observam faptul ca principalele sentimente pe care le generam cei mai multi dintre noi sunt incarcate de o energie (frecventa) negativa – furie, resentimente, invidie, ura, critica, gelozie, teama, anxietate, vina, rusine, uneori chiar depresie. Aceste sentimente au legatura cu secretia hormonilor de stres care consuma resurse vitale ale corpului nostru. Si … sunt de fapt apanajul lumii in care traim.

Incarcandu-ne cu aceste sentimente ramanem fara energia necesara pentru a crea un viitor implinit. Ne canalizam pe ganduri si sentimente negative in loc sa cultivam ganduri si sentimente pozitive. Procedand in acest fel ne pierdem energia necesara pentru auto-vindecare. Ne pierdem energia necesara pentru a genera prosperitate. Daca continuam sa reducem campul electromagnetic degajat de corpul nostru, usor-usor devenim din ce in ce mai mult materie, si din ce in ce mai putin energie, devenind particule in loc de unde.

Cand suntem materie si incercam sa influentam materia, nu putem fi in flux, pentru ca suntem separati de campul de informatii (campul energetic) care genereaza fluxul.

Daca ramanem definiti mai mult de amintirile din trecut decat de viziunea viitorului, ne vom indrepta inevitabil catre trecut si vom ramane permanent doar materie. Ca materie nu putem influenta viitorul. Ne zbatem sa razbim zi dupa zi percepand timpul din ce in ce mai apasator.

Inima este centrul intregului, centrul unitatii noastre ca indivizi. Cand ne umplem inima cu sentimente si emotii elevate legate de un viitor dezirabil incepem sa ne conectam cu fluxul energetic care creaza viitorul.

Ca sa ne reintoarcem in flux este necesar sa renuntam la dependenta de stres, la dependenta de sentimentele si emotiile negative care ne fac sa ne separam de visurile noastre si prin urmare de viitorul dorit.

Realizati faptul ca trupul urmeaza intotdeauna mintea. Cand ne trezim dimineata si vrem sa luam micul dejun sau sa ne bem cafeaua, corpul urmeaza mintea. Este un fapt cert. Daca avem viziunea micului dejun sau a canii de cafea, vedem cu ochii mintii ce vom pune pe masa si ce vom manca, iar trupul nostru va urma inevitabil mintea noastra in drumul catre bucatarie. Ce ar fi daca in loc sa ne concentram pe ceea ce cunoastem, incepem sa ne concentram pe ceea ce nu cunoastem. Si daca ne investim energia acolo unde ne investim atentia, vom investi energie in crearea unui nou viitor plasmuit initial doar in imaginatia noastra.

Daca am exersa zilnic, corpul nostru ar urma mintea noastra si am reusi sa ajungem din nou in starea de flux energetic.

Dar cum ne dam seama de faptul ca am revenit in fluxul energetic?

Este simplu. Apare norocul de care vorbeam la inceputul articolului, apar evenimente, se produc coincidente, sesizam sincronicitatile care deschid inevitabil noi usi, noi oportunitati, noi sanse.

Este un raspuns al mediului inconjurator care ne va anunta ca am reusit sa ne reconectam in fluxul energetic, conectati la mintea universala. Sentimentele pe care le simtim cand ne dam seama ca am reusit acest lucru ar trebui sa ne inspire sa cream din nou. Si sa reusim din nou.

Cand reusim sa corelam schimbarile facute in interiorul nostru cu efectul pe care il producem la exterior vom deveni atenti la ceea ce am facut si vom face din nou, vom repeta aceeasi actiune, aceleasi ganduri, aceleasi sentimente. In consecinta vom simti o energie mai puternica si vom crea o energie si mai puternica.

Cu cat ajungem sa cunoastem mai bine detaliile viitorului pe care ni-l dorim, cu cat il vizualizam mai clar in gandurile si in imaginatia noastra, cu atat devenim mai constienti de rezultatele create. Imaginandu-ne viitorul vom deveni creatorii viitorului, si vom inceta sa mai fim victime ale trecutului.

Atunci cand ne cream viitorul ideal si ajungem sa traim acolo tot mai mult, chiar daca prezentul nu reflecta asta inca, dar noi ne simtim deja asa cum gandim sa fim (impliniti, sanatosi, abundenti etc.), atunci campul nostru energetic se va transforma si se va extinde permitand sincronicitatilor potrivite sa intre in campul nostru, respectiv sa revina in viata noastra. Scopul este sa ajungem la acea coerenta, in care viitorul s-a intamplat deja in sinele nostru, si doar vizualizandu-l (plasmuindu-l in mintea noastra) sa ne incarcam de sentimentele si emotiile (deci si de energia) degajate de acel viitor ca si cum el s-ar fi intamplat deja.

Vom ajunge sa avem incredere in necunoscut, in viitor, mult mai mult decat avem incredere actualmente in trecut. Vom scapa de panici si de frici. Vom capata sanatate si optimism. Vom simti stari emotionale tot mai pozitive de-a lungul zilei si intreaga noastra dispozitie va incepe sa se schimbe. Vom insera din ce in ce mai multe obiceiuri sanatoase si vom incepe sa mentinem tot mai multe ganduri pozitive legate de viitorul nostru, traind stari emotionale coerente cu cu un viitor dezirabil. Starea generala va incepe sa se schimbe. Programul genetic va incepe se sa modifice, campul nostru electromagnetic va incepe sa creasca si sa se conecteze la campul energetic universal. Generand din ce in ce mai mult energie, vom ajunge in zona cuantica, acolo unde devenim creatorii vietii noastre. Si apar din ce in ce mai multe sincronicitati, pana cand viitorul pe care deja il simtim se materializeaza.

Trebuie sa intelegem ca traind o viata bazata pe stres, incercam sa ne fortam corpul si sanatatea (fizica si psihica) si sa controlam rezultatele vietii noastre, ca materie, fiindca acesta este „blestemul” dimensiunii si lumii in care traim. Dar cand ridicam ochii spre viitor, cand incepem sa vizualizam viitorul, nivelul de energie si sentimentele create de bucuria si satisfactia indeplinirii dorintelor noastre creste si suntem conectati la ceva mult mai maret; in acel moment nu trebuie sa facem mai nimic pentru ca experienta coincidentelor si sincronicitatilor sa ne gaseasca.

Atunci vibratiile noastre vor fi pe deplin conectate cu fluxul viitorului nostru si trebuie sa incercam sa mentinem aceasta stare de flux pe tot parcursul vietii noastre. Pentru echilibru. Pentru sanatate. Pentru implinire.

Despre magia recunostintei puteti citi aici
Misterul coincidentelor